Nyt se hetki on tullut. Pikkupojille omistettu luukku. Kuvia löytyi ihan reippaasti (yllätys). Piti jopa jättää fanitaiteilut ihan toiseen luukkuun, kun muuten tähän olisi tullut ainakin 20 kuvaa ja sehän on jo liikaa. Katsotaan mitä löytyi:

Taas "Vesilapset"-sarjakuvaa. Tämä kuitenkin sopi aiheesen niin hyvin, että oli pakko ottaa se mukaan.

Joutsenossa suunnittelin Elinan kanssa, että tekisimme ruotsalaisen yaoi-sarjiksen. Mikäs sen nimi oli...Ainiin! "Åke och Peter". Taisi vain tyssätä siihen, että kumpikin meistä osasi ruotsia aika heikosti. Se kertoi kuitenkin 15-vuotiaasta pojasta, nimeltä Åke, jota kiusattiin koska hän oli puoliksi norjalainen. Åken ainoa ystävä oli 10-vuotias poika, Peter. He asuvat Skånen rannikolla, käyvät kalastamassa, uimassa ja telttailemassa. Kässärin mukaan eka kerta olis tapahtunut veneessä, toinen laiturin alla ja kolmas teltassa. Aika eksoottista.
 
Toinen kuva Peteristä. Olen hulluna lyhyisiin shortreihin ja polvisukkiin, kun ne ovat pikkupojalla.

Siinä taas joku pikkupoika koulupuvussa...

Pulskia pikkupoikia, pulskia pikkupoikia kaikkialla! Suunnittelemani hahmo "Pure Machi"-sarjikseen, jonka aloitin ja varmaan postaan tännekin, jos saan ensimmäisen luvun joskus valmiiksi. Tämän hahmon nimeä en oikein muista. En ole edes varma keksinkö sille vielä nimeä. Hahmon erikoisuutena on, että hän on hyvin pikkuinen, vain 30 senttiä korkea ja sillälailla. Lisäksi hänen jalkansa ovat jonkin eläimen tassut, hänellä on syömishäiriö ja luulee TV:tä äidikseen.

Ensimmäinen piirros Oopiumishotasta, joka oli silloin hyvin eri näköinen kuin nykyään.

Luonnoskuva Oopiumishota-animaatioon tulevasta hahmosta, jolle en ole keksinyt nimeä. Ei hänellä oikeasti ole perhosen siipiä, mutta ne symboloivat hyvin tilannetta. Poju on vähän aineissa.

Pikkupoika, shortsit ja lenkkarit.

Kuva minun ja Sami-kana taikatyttö sarjiksesta. Päähenkilötyttö, Laura, viettää villin yön metsässä tapaamansa demonipojan kanssa. Straight shotaa parhaimmillaan. Jospa Demonimetsä ei olekaan niin paha paikka.

Viime vuonna piti tehdä parodia kuva jostain maalauksesta. Tein Jan van Eyckin "Giovanni Arnolfini ja hänen vaimonsa"-maalauksesta. Maalauksen mies oli piirtämäni pikkupoika ja raskaana oleva nainen valokuva Keijottaresta.

Onpas näitä kuvia rutosti. Pikkupoika nuolee jäätelötötteröä. Yleinen kesänäkymä, jota esiintyy koko maassa.

Pikkupoika on alkamassa kirjoittaa, mutta ulkona lentelevä perhonen vie hänen huomionsa.

Hieman surullisen näköinen yksilö, mutta söpö kuitenkin.

Tämä minun on tarkoitus tehdä akvatintatekniikalla, väritin luonnoksen kuitenkin musteella. Yllättäen näistä randomeista pikkupojista tuli minulle mieleen kolme serkkupoikaani, jotka ovat veljeksiä.

Huomenna taas jotain! <3