Tänäänkin meni myöhään. Nukuin pitkään, näin painajaista, jossa hampaani olivat muuttuneet mustiksi, pesin hampaat ja menin koululle. Kritiikkityön takia saan kai levätä kunnolla vasta ensi viikon tiistaina...

Tämän luukun aihe on vajanaisuudet. Valitsin tähän vain neljä kuvaa, koska huomenna kuvia tulee niin paljon. Katsotaan mitä löytyi:

Nimetön pikkupoika hahmo Oopiumishota-animaatiosta. Hän on samalla tavalla aivopesty kuin Oopiumishota.

Milele-niminen hyenatyttönen Dirty Hyena -sarjiksestani. Tyttösen entinen omistaja amputoi hänen säärensä, sillä halusi tytölle koiraeläimen käpälät. Milele on tästä huolimatta mieleltään hyvin tasapainoinen nainen ja pitää pystyssä "Apple Cafe" -nimistä kahvilaa. Hän on Lilylle melkein perheenjäsen.

"Pure Machi" -sarjiksestani Misca-niminen poju, joka on menettänyt sekä kätensä, että jalkansa ja ne on vaihdettu mekaanisiin. Misca on kuitenkin tottunut elämään uuden kehonsa kanssa suht normaalisti, eikä häpeä sitä. Hän on oikeastaan hyvin itsenäinen. Asuu yksin ja työskentelee iltaisin baarissa nimeltä "Sweet Shot". Mekaanisten jalkojen vuoksi Misca ei tarvitse erillisiä kulkuneuvoja, sillä niissä on automaattinen juoksutoiminto, mikä ei väsytä hänen muuta kehoaan. Silti hän suuttuu, jos joku sanoo häntä robotiksi.

Eilen vedostamani kuva naishahmosta, jolla on tekojalka. Silti hän tuo rohkeasti kehoaan esiin. :D

Ehdinpäs! Huomenna...kuvia rutosti.