Noniin. Nyt jouluaaton kohokohta eli lahjonen jako ja avaaminen on ohi. Sain paljon laikenlaista. Teeastiasto pikkusiskolta ja symbolikirja äitiltä taisivat olla suosikit. Jouluruokia ja herkkuja on vielä syömättä vaikka millä mitalla. Saan myös juoda laadukasta punaviiniä ja nyttenkin on vieressä lasillinen. Se tuntuu hyvältä se. :)

Tämän päivän luukku ei varsinaisesti ole mitään eeppistä. Se on kotonta löydetyt "aarteet osa 2" eli vanhoja piirustuksia, jotka olin jättänyt tänne. Penkomalla olisi saattanut löytyä lisääkin, mutta enpä kehdannut, kun pikkusisko on majoittunut entiseen huoneeseeni.  Katsotaas mitä löytyi:

Omakuva jonka piirsin joskus itsestäni, kun Mizu-läppärini sekosi ja olin vähän epätoivoinen.

Yläasteella minulla oli kummallinen kausi, jolloin harrastin mahdollisimman typerien sarjakivien piirtämistä. Kumasta löytyy supersankarit: Batman, Catman, Ratman, Fatman ja Badman.

En muista tästä yhtään mitään, mutta jokseenkin hauska.

Suunnittelemani kohtaus Dirty Hyena -sarjiksesta, jossa Dik-chan ja Lucie löytävät keinotekoisen ruohoniityn. Lucie liikkuu leijuvalla pyörätuolilla, sillä ei pysty pitkien uniensa jälkeen vielä kävelemään.

Puuväreillä väritettyjä kasveja ja randomeja hiragana-merkeillä kirjoitettuja sanoja. Silti niin esteettistä!

Siinä tämä kalenteri nyt sitten oli. Kiitokset ja hyvät joulut niille muutamalle, jotka jaksoivat tätä seurata! <3 Tämä laittoi minut tekemään juttuja joka päivä ja nyt se on sitten ohi. Niin kummallista...