Huh-huh. Siis joka päivä... Tänään tein puoli kymmeneen asti töitä vaikka on sunnuntai. Sitten yö taitaa vielä mennä nukkejen leikkaamiseen. Onneksi minulla on nyt ihan hyvin energiaa. Kyllä minä jaksan. Kohta se loppuu ja joulu lähestyy. Vielä vain viimeinin pinnistys ja sitten voi elää hetken siinä onnellisessa, mutta valheellisessa kuvitelmassa, ettei enää koskaan tarvitse tehdä mitään.

Tämän päivän luukku: sarjakuvat, joita en aio tehdä koskaan valmiiksi. Otin tähän luukkuun vain tussattuja sivuja. Huomenna tulee vielä raaempaa matskua eli pelkällä lyijykynällä piirretyt luonnosmaiset sivut. Aluksi ajattelin, että laitan kaikki samaan könttään, mutta en ehdikään skannata ja edotoida kaikkia. En vaan ehdi. Minun pitäisi nytkin olla leikkaamassa niitä nukkeja. Katsotaan mitä löytyi:

Joku poikarakkaus sarjis, jota piirsin yläasteella tosi raa'asti suoraan tussilla ilman mitään luonnoksia. Ja kuvista saa suhtkoht selvää. Ihmeellistä. No, tämä on oikeastaan vain luonnosversio, kun pti piirtää se hieno idea ylös, ennen kun se haihtui mielestä. Tästä on olemassa huolellisemminkin tehty versio, mutta pidän tätä minun sen aikaisella tosi paskalla englannilla höystettyä sutaisua sata kertaa sympaattisempana.

Lukiomuistoja tallennettuna sarjakuvaksi. Ihan kiva. Ruijakin oli silloin elossa. :(

Samaa sarjista kuin ylempikin ja minusta sen paras ja älykkäin sivu. Nykyään olisin enemmänkin innoissani juuri tuollaisesta yaoista, jossa mennään eikä vain meinata. Sillä lailla:( "Mennään sänkyyn" "-  Okei! :)") On tullut muotiin kaiken maaliman tsundere-ukeja ja ne nyt on sellasia riivinrautoja, ettei ne koskaan anna persettä ja jos antavatkin, toimintaa ei kuvata kovin kaksisesti.

Joutsenossa suunnittelin ensimmäisen huonekaverini kanssa, että tekisimme ruotsalaisen yaoi-sarjiksen. Miksi ihmeessä? En muista, mutta se oli niin älytön idea, että oltiin pari päivää ihan tosissamme sen kanssa. Harmi kun nykyään ei riitä enää energiaa tommoseen... :(

Tämä on myöskin osa suurta Joutseno-saagaa ja toinen Enzaita sivuava kuva tässä luukussa. Tämä perustuu tosi tapahtumaan, kun minä ja kaverini pelasimme Enzaita. Emmekös olekin söpöjä ja samaistuttavia tyttösiä? Olin ihan innoissani, kun hän löysi pelistä juttuja, joita ei itselleni ollut tullut vielä vastaan. :D

Siinä oli tämän päivän setti. Huomenna taas tavataan.