Eräänä viikkona muovailimme savesta erilaisia abstrakteja muotoja. Aiheena oli vastakohtaparit. Sai siis hieman keijoilla ja tehdä juttuja tekemisen ilosta. Vaikka en ole muotoilua paljoa harrastanut, huomasin nauttivani tekemisestä suuresti. Lisäksi olin samassa pöydässä ihan mahtavien ihmisten kanssa ja häiriintynyttä juttua riitti koko viikoksi. Voisin jopa sanoa, että tarpeeksi retardia!

Aloittakaamme luonnoksista. Olin valinnut vastakohtapareiksi synteettisen ja orgaanisen. Aluksi ajattelin tehdä niistä erillisiä, mutta lopulta päädyin yhdistämään ideat samaan työhön. Kaarimainen muoto, jonka synteettinen puoli on tasainen ja säännöllinen, ja orgaanisen puolen päälle on kasvanut sammalia ja simpukkamaisia eliöitä. Synteettiseen keksin liittää putket ja putkiteemaa käytin monessa työssä.

Siinähän on Oopiumishota! Luonnoksen mukainen veistos hahmosta olisi ollut kiva tehdä, mutta kun kuulin, ettei töitä poltettaisi, keskityin annettuihin tehtäviin. Voin siten yrittää toteuttaa sen kotioloissa vaikkapa paperisavesta, sillä se kovettuu huoneenlämmössä. Tällä sivulla on kuitenkin luonnos merenneidosta, jolta toteuttaessa jätin kädet pois.

Kun joku katselee töitäni, minusta tuntuu, että tulen täyteen reikiä. Jokainen ottaa minusta palan ja vie mukanaan. Siinä on myös hahmotelma "äiti ja lapsi" -teemaiseen työhön. Isompi putkipallero on äiti ja pienempi sen lapsi.

Myös saviviikon jälkeen luonnostelin abstraksteja muotoja. Olisin tahtonut muotoilla torson, jossa on hain kidukset, mutta idea tuli liian myöhään. Suunnittelin avaruusjuhlapuvun. Avaruuspuputyttö. Kuulostaa hyvältä...

Kuten mainitsin häiriintynyttä juttua riitti koko viikoksi. Meillä oli hauskaa ja ehkä sen takia olimme hyvin tuotteliaita. Viikon loppupuolella pöytämme suorastaan pursui toinen toistaan kummempia tekeleitä ja joku kutsui sitä "paskapöydäksi". Siitä saimme idean, että olemme tekemässä yhteistä teosta. Eräänlaista puistoa ja annoimme pöytämme nimeksi Paskapuisto. Tein siitä videon, jotta jokainen saisi oman kierroksensa puistossamme:

>Tervetuloa Paskapuistoon!<

Tässä on vielä kuvia joistakin töistäni (voit bongata nämä myös videosta!):

Orgaaninen ja synteettinen "koira".

Strutsin lailla maan alle päätään työntävä Gyarados.

Merenneito.

Yksisarvinen pikkupoika.

Putkijäseniä.

Omakuva. Maanisen ja luovan kauden jälkeen on apaattinen kausi, jolloin olen tyhjyyttä täynnä.