Tänään suoritimme suuren joulusiivouksen ja söimme kalkkunaa. Eipä siinä muuta. Suoraan asiaan siis.

Lupasin piirtää tämän päivän luukkuun jotain tietokoneella. Käytän sen nimistä ohjelmaa kuin Artweaver0.5. Niin helppokäyttöinnen, että jopa häiriintynyt nainen tajuaa siitä jotain. Opin kaiken aikaa lisää. Olen siinä mielessä hassu, että en ole ennen ymmärtänyt tasojen merkitystä, mutta aivan yhtäkkiä tällä viikolla PLING! Käytän niitä ja koen ne jopa hyödyllisiksi. Mitä kaikkea voisinkaan jatkossa tehdä pikkuisella viiden euron tietokonekynälläni... Ainakin opettelen piirtämään paremmin.
Kuvia on minimaalisesti vain kaksi ja niistä toinen on keskeneräinen eli WIP. Voin värittää sen valmiiksi vaikkapa huomisen luukkuun. Ensimmäinen kuva siis:

Viivojen käyttö vielä täysin hakoteillä, mutta kun en osaa vielä paremmin. Lisäksi aloitin kuvan täysin spontaanisti ilman minkäänlaisia luonnoksia ja lähdin siitä sitten jatkamaan. Siinä on kuitenkin jonkinlainen shota-boy ja jotain ihme... jätskiä? Punainen tausta sopii kieltämättä jouluun. Raadollista Joulua!

Toinen kuva on vastapainoksi taikatyttö-loli, jonka värittämistä jatkan vielä. Tästä minulla oli jonkinlainen luonnos paperilla. Piirsin siitä nopean sutaisun yhdelle tasolle, sitten tavallaan läpi toiselle. Niin kätevää. :)

Töherrellään taas huomenna! Ehkä minä vielä joskus opin...