Maaa! Nyt on vähän. Olen just aikeissa mennä juhliin. Luokkani on järjestänyt pikkujoulut, joiden aihe on "white trash". Jatkot on sitten varmaan "black shit". Heh-heh. Aion pukeutua sinne Jessi Slaughteriksi, joka on varmaan yksi maailman vihatuimmista teinitytöistä. Cosplayta pitkästä aikaa! Jei!

Tämän kertaisen luukun aihe on demonit tai kuten itse sanon, demoniset.

Mitäs demonista tässä nyt on? Pitää kai kirjottaa kuvan alta lyötyvä uneeni perustuva tarina, jotta aukenisi:
"Seuraava aamu toi tullessaan uuden ihmeellisen siirtymän. Tohtori oli leikannut hänen silmänsä. Mistä ennen säihkyivät toivon kipinät, herättivät enää huomiota kaksi verestävää kuoppaa. Punaiset iirikset kelluivat itseään vaaleammassa nesteessä kapeiden verisuonirihmastojen seassa ja sama neste valui myös poskille, joille en ollut vielä koskaan nähnyt vuotavan kyyneleitä.
Hänen vatsaansa kouristeli niin, että hän oli kumartunut eteen ja piteli sitä kaksin käsin, jottei hänen sisälmyksensä levähtäisi lattialle. Naisellisesti pyöristyneillä reisilläkiilteli vaalea siemenneste. Olen varma, että tohtori runkkasi niille aina sessionsa päätteeksi."
Uni siis kertoi kahdesta teinipojasta, jotka oli siepattu laboratorioon ja suljettu kahteen selliin. He kuitenkin näkivät toisensa sellien väliseinässä olevasta ikkunasta ja pysyivät näin ajan tasalla, mikä on toisen sen hetkinen tilanne. Heidän kehojaan muokattiin ajoittain lisäämällä heidän sisälleen demoneille kuuluvia elimiä. Siten heidän kehonsa alkoivat muuttua pikkuhiljaa...

Tämän piirtämisestä on jo melko pitkä aika. Joskus ennen Joutseno-kautta.

Naispaholaisluonnoksia viime vuodelta, joihin kuitenkin tykästyin ja säilytin.

Ihmispäisiä lampaita. Pitää joskus tehdä grafiikkatyö niistä. Kysymys kuuluu: Mikä tekniikka? Suuri valinnan vaikeus.

Pelasin yhtenä päivänä pikkuisen taas Romancing Saga 3:sta. Peli jota en koskaan pääse läpi, mut se on kiva aina aloittaa alusta. Pelissä ei esiinny tällaisia demonisia, mutta aika monet ovat naishahmoisia.

Huomiseen! Nyt juhlimaan!